ELA Container - rumløsninger indrettet som behandlingsrum
Behandlingsrum fra ELA Container

Få god behandling i mobile rumløsninger

ELA Container - samtalerum til sundhedscenter
Konsultationsrum til lægeklinikker

Rumløsninger til fortrolige samtaler

Konsultationsrummet hos lægen skal garantere beskyttelse og fortrolighed. Ellers kan patient og læge ikke have en åben og ærlig samtale. ELA Container vægter derfor en indbydende atmosfære i konsultationsrummene i vores mobile lægeklinikker højt.

Har du behov for et konsultationsrum eller en anden rumløsning? Så forespørg på en modulær rumløsning nu, eller tag en snak med vores konsulent i dit område!

More details
ELA Container - rumløsning indrettet som tandlægeklinik
Mobil tandlægeklinik

Rumløsninger til tandlæger

ELAs modulære rumløsninger til tandlægeklinikker har et imponerende udvalg af forskellige planløsninger, moderne indretning og et fantastisk klimaanlæg. Fra venteværelse til behandlingsrum - ELA Container har den rette rumløsning til enhver tandlægeklinik.

Har du behov for en rumløsning til din tandlægeklinik? Så forespørg på en modulær rumløsning nu, eller tag en snak med vores konsulent i dit område!

More details
ELA Container - sanitetsmodul til sundhedssektoren
Sanitetsmoduler fra ELA

Det perfekte supplement til en rumløsning til lægeklinikker

ELAs sanitetsmoduler er det perfekte supplement til midlertidige klinikker, hvad enten det drejer sig om toiletter til patienterne eller til personalet. De er rene, hygiejniske og kræver ikke megen vedligeholdelse – helt på højde med badeværelser eller sanitetsrum i permanente bygninger.

Har du behov for et sanitetsmodul med toilet og bad eller en anden rumløsning? Så forespørg på en modulær rumløsning nu, eller tag en snak med vores konsulent i dit område!

More details
ELA Container - kontormodul med indvendig gang
Kontorer til lægeklinikker

ELA kontormoduler har et behageligt arbejdsmiljø

Et godt indeklima, masser af lys og moderne udstyr gør ELAs kontormoduler enormt anvendelige – kan enten lejes eller købes. Også som midlertidig lægeklinik er en mobile rumløsning perfekt, så patienterne fortsat kan behandles under renoveringsarbejdet.

Har du behov for et kontormodul eller en anden rumløsning? Så forespørg på en modulær rumløsning nu, eller tag en snak med vores konsulent i dit område!

More details
ELA Container - behandlingsrum til dyrlægeklinikker
Mobil dyrlægeklinik

Rumløsninger til dyrlæger

ELAs moduler til dyrlægeklinikker er meget fleksible og vedligeholdelsesvenlige og har et godt klimaanlæg. Venteværelser og behandlingsrum til dyrlægeklinikker er specielt designet til modtagelse af dyr, hvad angår både layout og indretning.

Har du behov for en rumløsning til din dyrlægepraksis eller en anden rumløsning? Så forespørg på en modulær rumløsning nu, eller tag en snak med vores konsulent i dit område!

More details
ELA Container - pauserum til medarbejderne
Personalerum

Klinik med pauserum fra ELA Containers

Når ELA Container sammensætter rumsystemer til lægeklinikker, kan der også indrettes et opholdsrum til medarbejderne efter anmodning. Opholdsrummet kan udstyres med tekøkken og siddepladser og udgør et populært samlingssted for personalet.

Har du behov for en lounge, et pauserum eller en anden rumløsning? Så forespørg på en modulær rumløsning nu, eller tag en snak med vores konsulent i dit område!

More details
ELA Container - reception i lægeklinik
Modtagelse

Indbydende receptionsområde til mobil lægeklinik

Det flotte receptionsområde i ELAs rumløsninger til lægeklinikker er åbent og indbydende takket være de lyse farver og de store vinduer. Man kan også kombinere flere af ELAs modulløsninger og dermed skabe receptionsområder i forskellige størrelser.

Har du behov for et receptionsområde eller en anden rumløsning? Så forespørg på en modulær rumløsning nu, eller tag en snak med vores konsulent i dit område!

More details
ELA Container - lyst og funktionelt venteværelse
Venteværelse

En behagelig atmosfære i mobile venteværelser

Moderne venteværelser er en integreret del af ELAs rumløsninger til lægeklinikker. For at gøre ventetiden i den mobile lægeklinik så behagelig som muligt kan ELA levere den modulære rumløsning med både klimaanlæg og møblement.

Har du behov for et venteværelse eller en anden rumløsning? Så forespørg på en modulær rumløsning nu, eller tag en snak med vores konsulent i dit område!

More details
ELA Container - behandlingsrum med specialudstyr til hospitalsundersøgelser
Behandlingsrum

ELA Container leverer højteknologiske rumløsninger til sundhedssektoren

Efterspørgslen efter behandlingsrum, der kan leveres med kort varsel, er stigende. Derfor udvider ELA Container løbende sit sortiment af behandlingsrum til blandt andet MR-scanning. ELAs udlejningsmoduler er klar til brug med det samme og kan leveres hurtigt.

Har du behov for et behandlingsrum eller en anden rumløsning? Så forespørg på en modulær rumløsning nu, eller tag en snak med vores konsulent i dit område!

More details
ELA Container - mobil rumløsning med salgsdisk
Storkøkken

Køkkenmodul til midlertidigt brug

ELA Container leverer rumløsninger til storkøkkener, der kan forsyne patienterne med mad og drikke. Fleksible, funktionelle og rengøringsvenlige rumløsninger fra ELA er perfekte til brug som storkøkkener eller kantiner.

Har du behov for et køkken, en kantine eller en anden rumløsning? Så forespørg på en modulær rumløsning nu, eller tag en snak med vores konsulent i dit område!

More details
ELA Container - rumløsning indrettet som hospitalsstue
Rumløsning indrettet som dialysecenter

Rumløsning til fuldstændig patientbehandling

ELA Container tilbyder mange forskellige rumløsninger til midlertidigt brug på hospitaler og klinikker, herunder behandlingsrum til dialysecentre, så de livreddende operationer på klinikkerne kan gennemføres som planlagt.

Har du behov for en rumløsning til dialyse eller en anden rumløsning? Så forespørg på en modulær rumløsning nu, eller tag en snak med vores konsulent i dit område!

More details
Hotline
Specialist consultant on site