ELA Container - modulteknologi, eksploderet visning
Teknologi

Højteknologi, håndværk og ekspertise, fremstillet i Tyskland

ELA Container - stålramme med bærende konstruktion
Stabil konstruktion

Stålramme

Når du lejer eller køber en modulløsning fra ELA, kan du være sikker på, at kvaliteten er i top. Alle ELAs rumløsninger har en stabil ramme, der er konstrueret efter nøjagtige specifikationer og med den nyeste svejseteknologi. Modulerne har en selvbærende stålkonstruktion og fås med en loftshøjde på 2,50 eller 2,75 meter.

More details
ELA Container - modulerne kan stables oven på hinanden i fire etager
Stabelbar

Modulerne kan stables oven på hinanden

Den fantastiske konstruktion og smarte statik gør, at ELAs rumløsninger kan stables i op til fire modulers højde. Det giver utallige kombinationsmuligheder, hvad angår indretning, både vertikalt og horisontalt,  selv hvor pladsen er trang.

More details
ELA Container - taget
Permanent vejrbestandigt tag

Taget

Det robuste tag på ELAs moduler består af galvaniserede aluminiumstrapezplader kombineret med isolerende lag af mineraluld og polyuretan. Taget kan holde til, at man går på det, og den kraftige isolering gør taget permanent vejrbestandigt. Tagrender og bladfang medfølger.

More details
ELA Container - gulvet
Solidt fundament

Gulvet

Det store, stabile dobbeltpanel, der udgør modulets gulv, isolerer effektivt mod både varme og kulde og kan beklædes med vedligeholdelsesfrit PVC eller gulvtæppe. Gulvet fås i mange farver, så modulerne kan indrettes efter ønske.

More details
ELA Container - vægge
Robust, velisoleret og nærmest vedligeholdelsesfrit

Vægge

Væggene er fremstillet af dobbeltpaneler, der sikrer optimal isolering. Modulernes farve udvendigt er som standard kiselgrå (RAL 7032), men kan efter anmodning ændres til andre farver eller folie. Desuden fås modulerne også i et energibesparende ENEV-design.

More details
ELA Container - vinduer
Naturlig ventilation og dagslys

Vinduerne

Dagslyset har gode betingelser gennem de store dreje-kip-termovinduer i ELAs moduler, der samtidig sørger for naturlig ventilation. Termoruderne er af høj kvalitet og isolerer mod både kulde og varme, så rumtemperaturen holdes konstant, uden at der bruges en masse energi.

More details
ELA Container – rammer og elementer, der kan klikkes på
Fleksibel opvarmning, ventilation og aircondition

Modulære rammer og elementer

ELAs rumløsninger er enormt alsidige og fleksible, de kan anvendes til beboelse, som kontorer, på byggepladser og til sanitære formål. Alsidigheden ligger til dels i de modulære frontrammer, der kan udstyres med forskellige elementer for at opfylde kundernes individuelle specifikationer.

More details
ELA Container – døre
Sikker adgang

Døren

Døren i en ELA modulløsning kan enten være en robust, galvaniseret, dobbelt multifunktionssvingdør eller en gennemsigtig glasdør. For at garantere at sikkerheden er i top, er dørene udstyret med cylinderlåse.

More details
ELA Container – basisudstyr
Klar til brug med det samme

ELA basisudstyr

Muligheden for tilvalg af udstyr gør en rumløsning fra ELA til et førsteklasses modulbyggeri. Som eksempel på det gennemarbejdede basisudstyr, der fås til ELAs fleksible rumløsninger, kan nævnes energibesparende LED-belysning, magnetiske vægge og stødsikre stikkontakter.

More details
ELA Container – kvalitetscertificeret
Kvalitetscertificeret

Kvalitetscertificeret

Alle modulære rumløsninger fra ELA er konstrueret, fremstillet og certificeret i overensstemmelse med CE-mærkningsordningen og Eurocodes. ELA Container fremsender gerne efter anmodning alle ønskede certifikater og byggeattester.

More details
Hotline
Specialist consultant on site