Levering af kliniklokaler

ELA Container - rumløsninger fra ELA indrettet til sundhedssektoren
Details
Afdeling

Marth

Sundhedssektoren er under et stadig stigende pres. Klinikker og hospitaler bliver oftere og oftere tvunget til at finde ekstra plads til patienter, personale eller klinisk diagnostik med kort varsel, enten på grund af en stigning i antallet af patienter eller en presserende renovering. På grund af de avancerede krav til funktionalitet er det en stor udfordring for leverandører af mobile rumløsninger som ELA Container.

 

Takket være mange års erfaring med mobile behandlingsrum er ELA specialist i modulære rumløsninger til netop sundhedssektoren. ELA tilpasser rumløsningerne til patienternes og personalets behov, samtidig med at de medicinske behandlingsmetoder og processer holdes for øje. Det er med til at sikre, at alt kører planmæssigt på trods af for eksempel en renovering.

 

Specialklinikken Fachklinik Rusteberg i Marth er et nyere eksempel på, hvordan ELAs moduler kan anvendes i sundhedssektoren. Klinikken tilbyder patienter psykoterapeutisk behandling og hjælper dem med at blive integreret i samfundet og på arbejdsmarkedet igen. Da klinikken skulle renoveres , leverede ELA Container 25 midlertidige rumløsninger til brug i et år, herunder 14 premium-moduler med tre meters ekstra bredde. De blev kombineret med yderligere 11 allround-kvalitetsmoduler i standardmål, og tilsammen gav det til 417 kvadratmeter effektivt areal.

ELA Container - rumløsninger fra ELA indrettet til sundhedssektoren

Foruden samtalerum, kontorer og opholdsrum rummer den midlertidige klinik en spiseplads, et køkken og et behandlingsrum. Der er også gange og sanitære områder. Det brede vinduesparti lukker masser af lys ind i lokalerne. For at sikre at klinikken kunne tage rumløsningen i brug med det samme, forsynede ELA rummene med kabelkanaler, så elektroniske enheder som computere, faxmaskiner og kopimaskiner straks kunne tændes.

 

Jens Golle fra arkitektfirmaet Müller & Lehmann roser fleksibiliteten i de mobile rumløsninger fra ELA.

Projektet beviste endnu engang, hvor mange anvendelsesmuligheder ELAs rumløsninger har.
Jens Golle fra arkitektfirmaet Müller & Lehmann

Med ELA Container følte vi, at vi var i gode hænder, hele vejen fra planlægningsfasen til implementeringen. Også på selve klinikken er man glade for den midlertidige løsning. ”Vi havde faktisk ikke forestillet os, hvor bekvem den mobile rumløsning ville være,” siger Karin Haupt-Karvountzis, der er overlæge på klinikken.

Hotline
Specialist consultant on site