ELA Container - spiserumsmodul til kantine
Moderne spiserumsmoduler

Modulløsninger til restauranter og kantiner

ELA Container - modul med salgsdisk
Kantine opbygget af moduler

Fællesspisning i en ELA rumløsning

Det er nemt at give medarbejderne et rum til at holde pause og spise frokost: ELAs rumløsninger kan kombineres til store kantiner hurtigt og fleksibelt. Her er der plads nok, til at alle kan sidde ned og nyde deres mad.

More details
ELA Container - mobil rumløsning med disk
Barer af moduler

Moduler med attraktive barområder

Alle barer, restauranter og caféer har behov for en disk. ELA Container inkluderer naturligvis en fin disk i sine mobile rumløsninger til restaurationsbranchen. Hvad enten man ønsker en rustik eller elegant stil, kan ELAs rumløsning, der enten kan lejes eller købes, indrettes perfekt efter barens eller restaurantens stil.

More details
ELA Container - rumløsninger indrettet som storslåede receptionsområder
Mobile opholdsrum

Eksklusive modulære rumløsninger

ELAs rumløsning gør det til en fornøjelse at sidde og vente. Rumløsninger fra ELA kan indrettes, så de er hyggelige, moderne eller eksklusive - ja, stilen er valgfri, så der kan skabes mangfoldighed i et rum, fra caféområde til sofahjørne.

More details
ELA Container - fælles madlavning i mobil rumløsning
Modulær rumløsning som opholdsrum

Fælles madlavning i en rumløsning fra ELA

Det er sjovere at lave mad sammen: ELAs rumløsninger kan enten lejes eller købes og er særlig velegnede til midlertidig indkvartering eller som fællesarealer i virksomheder. Efter anmodning kan ELA Container også levere køkken og spiseplads.

More details
Hotline
Specialist consultant on site