ELA Container - udvendigt foto af børnehave med klatrestativ
Vuggestue modulløsning

ELA moduler til løb og leg

ELA Container - børnehave i Salzbergen, gangsystem
Gangsystemer til vuggestuemoduler

Nem sammenkobling af flere moduler

De enkelte lokaler i en rumløsning til vuggestuer kan nemt forbindes med et indvendigt gangsystem. Det sparer plads og gør det hurtigt og nemt at bevæge sig mellem rummene, og også mellem etagerne.

More details
ELA Container - børnehave i Salzbergen, grupperum 1
Grupperum til vuggestuer

Modulære rumløsninger med masser af plads

Her samles alle: Grupperummene er kernen i en vuggestue. De indgår derfor naturligvis også som en del af ELAs rumløsninger, der enten kan lejes eller købes til vuggestuer. Kombinationen af de forskellige rumløsninger giver plads til både at lege, lære og gå på opdagelse.

More details
ELA Container - børnehaven i Salzbergen, sanitetsmodul 1
Sanitære faciliteter til vuggestuemoduler

Med børnevenligt udstyr

ELA Container ansporer børn i vuggestuemoduler til at være selvstændige med sanitetsmoduler indrettet til børn. Udstyret i sanitetsområdet i en rumløsning til vuggestuer er derfor installeret med tanke på de yngste.

More details
ELA Container - køkken
ELA køkkenmodul

Modul til den lille sult

Praktiske oplysninger: ELA kan efter anmodning levere modulløsninger til vuggestuer med køkken, hvor der kan tilberedes snacks, drikkevarer og frokost. Det lejede køkkenmodul er fuldt udstyret og klar til brug med det samme.

More details
ELA Container - børnehave i Kaarst, soverum 1
Stillerum i rumløsning til vuggestuer

Rumløsning til hvile og søvn

Et stillerum i ELAs rumløsninger til vuggestuer er et dejligt, roligt sted, hvor børnene kan hvile sig og sove. ELAs udlejningsmoduler har et godt indeklima, god akustik og kan mørklægges efter behov med persienner, der er integreret i vinduerne.

More details
ELA Container - køkken, Gropius Passagen Berlin
Opholdsrum til pædagogerne

Vuggestue med pauserum fra ELA Containers

Når ELA Container sammensætter rumsystemer til vuggestuer, kan der også indrettes et opholdsrum til medarbejderne efter anmodning. Opholdsrummet kan udstyres med tekøkken og siddepladser og udgør et populært samlingssted for personalet.

More details
ELA Container - børnehave i Kaarst, opholdsrum 2 til pædagogerne
Kontormoduler til vuggestuer

ELA kontormoduler har et behageligt arbejdsmiljø

Et godt indeklima, masser af lys og moderne udstyr gør ELAs kontormoduler enormt anvendelige – kan enten lejes eller købes. Mobile kontorrum er den perfekte løsning som midlertidige administrative områder i vuggestuer for at sikre den daglige drift.

More details
Hotline
Specialist consultant on site