ELA Container - børnehave, indgangsmodul
Daginstitution

ELA moduler til løb og leg

ELA Container - daginstitution, børnehave, grupperum
Grupperum til daginstitutioner

Modulære rumløsninger med masser af plads

Her samles alle: Grupperummene er kernen i en daginstitution. De indgår derfor naturligvis også som en del af ELAs rumløsninger, der enten kan lejes eller købes til daginstitutioner. Kombinationen af de forskellige rumløsninger giver plads til både at lege, lære og gå på opdagelse.

More details
ELA Container - køkkenmodul til daginstitution
ELA køkkenmodul

Modul til den lille sult

Praktiske oplysninger: ELA kan efter anmodning levere modulløsninger til daginstitutioner med køkken, hvor der kan tilberedes snacks, drikkevarer og frokost. Det lejede køkkenmodul er fuldt udstyret og klar til brug med det samme.

More details
ELA Container - håndvaske og toiletter til børn
Sanitære faciliteter til daginstitutionsmoduler

Med børnevenligt udstyr

ELA Container ansporer børn i daginstitutionsmoduler til at være selvstændige med sanitetsmoduler indrettet til børn. Udstyret i sanitetsområdet i en rumløsning til daginstitutioner installeret med tanke på de yngste.

More details
ELA Container - hvilerum til daginstitutioner
Stillerum i rumløsning til daginstitutioner

Rumløsning til hvile og søvn

Et stillerum i ELAs rumløsninger til daginstitutioner er et dejligt, roligt sted, hvor børnene kan hvile sig og sove. ELAs udlejningsmoduler har et godt indeklima, god akustik og kan mørklægges efter behov med persienner, der er integreret i vinduerne.

More details
ELA Container - pauserum til medarbejderne
Opholdsrum til pædagogerne

Daginstitutionsmodul med pauserum

Når ELA Container sammensætter rumsystemer til daginstitutioner, kan der også indrettes et opholdsrum til medarbejderne efter anmodning. Opholdsrummet kan udstyres med tekøkken og siddepladser og udgør et populært samlingssted for personalet.

More details
ELA Container - enkel opbygning af gangsystem
Gangsystemer til daginstitutionsmoduler

Nem sammenkobling af flere moduler

De enkelte lokaler i en rumløsning til daginstitutioner kan nemt forbindes med et internt gangsystem. Det sparer plads og gør det hurtigt og sikkert at bevæge sig mellem rummene, og også mellem etagerne.

More details
ELA Container - kontormodul med mødebord
Lej et mobilt kontormodul

ELA kontormoduler til daginstitutioner

Et godt indeklima, masser af lys og moderne udstyr gør ELAs kontormoduler enormt anvendelige – kan enten lejes eller købes. Mobile kontorrum er den perfekte løsning som midlertidige administrative områder i daginstitutioner.

More details
Hotline
Specialist consultant on site