ELA Container - udvendigt facadefoto af premium-modul, der viser en omkostningsbesparende løsning kontra et allround-kvalitetsmodul
Premium-modul

0,5 m bredere,
besparelse på op til 25 %

Lej et modul, og spar op til 25 procent på omkostningerne: ELAs premium-moduler er en smart metode til hurtigt og omkostningseffektivt at opbygge moderne beboelses- og arbejdsområder. Hemmeligheden er bredden på de særlige ELAs udlejningsmoduler. Et premium-modul fra ELA er en halv meter bredere end et standardmodul. Det giver 3 m² mere plads, en bedre atmosfære og masser af muligheder for møblering og udstyr.

Benefits
0,5 meter bredere
Giver 3 m² større effektivt areal
Bedre atmosfære
Besparelser på op til 25 procent.
Endnu flere muligheder for møblering og udstyr.
Kan kombineres med allround-kvalitetsmoduler
ELA Container – bedre atmosfære
Atmosfære

Bedre atmosfære

En ekstra halv meter kan godt gøre en stor forskel: Bredden på 3 meter i ELAs premium-moduler giver en mærkbar forbedring af atmosfæren. ELAs premium-moduler har mere lys, mere plads og flere møblerings- og indretningsmuligheder, og det giver en behagelig og rummelig fornemmelse.

More details
ELA Container – 3 m² større effektivt areal
Gulvareal

3 m² større effektivt areal

ELA premium-moduler er 20 procent større. Det betyder, at der skal færre moduler til at opnå et bestemt areal, end med standardcontainere. Det er med til at spare penge, både hvad angår leje, transport og opstilling. Du kan opnå besparelser på op til 25 procent.

More details
Hotline
Specialist consultant on site