ELA Container - kontormodul 1
Lej et ELA kontormodul

Mobile kontorer udgør et effektivt arbejdsmiljø

ELA Container - kontormodul, indvendigt 2
Lej et mobilt kontormodul

ELA kontormoduler har et behageligt arbejdsmiljø

Et godt indeklima, masser af lys og moderne udstyr gør ELAs kontormoduler enormt anvendelige – kan enten lejes eller købes. Midlertidige, mobile kontormoduler er den perfekte løsning, så virksomhedens daglige drift kan fortsætte under en renovering.

Står du over for en renovering, eller ønsker du at udvide din kontorbygning? ELA Container kan opfylde både midlertidige og permanente behov for ekstra kontorplads. Forespørg på en modulær rumløsning nu, eller tage en snak med vores konsulent i dit område!

More details
ELA Container - videokonferencerum
Mødelokale

Modulerne til fællesprojekter

For mange virksomheder er møder og videokonferencer med flere deltagere en naturlig del af den daglige rutine. ELA Container har den perfekte rumløsning klar – rummelig, imponerende og fuldt udstyret.

Din virksomhed er ingen undtagelse: der er brug for mødelokaler, hvor medarbejderne kan arbejde sikkert og effektivt. ELA Container kan forsyne dig med denne rumløsning. Forespørg på en modulær rumløsning nu, eller tage en snak med vores konsulent i dit område!

More details
ELA Container - kontor og gangareal
Gangsystemer til kontormoduler

Nem sammenkobling af flere moduler

De enkelte lokaler i en løsning kan nemt forbindes med et indvendigt gangsystem. Det sparer plads og gør det nemt og hurtigt at bevæge sig mellem kontorerne, og også mellem etagerne.

Så tilføj et gangsystem til din egen rumløsning. Så forespørg på en modulær rumløsning nu, eller tag en snak med vores konsulent i dit område!

More details
ELA Container - undervisningslokaler
Mobile grupperum

Rumløsninger indrettet til avanceret træning og uddannelse

Regelmæssig træning og efteruddannelse er med til at garantere virksomheders og organisationers succes. ELA Containers undervisningslokaler har et behageligt miljø til undervisning og skolearbejde, også som midlertidig løsning i forbindelse med nybyggeri.

Har du behov for et undervisningslokale eller et mødelokale? Forespørg på en modulær rumløsning nu, eller tage en snak med vores konsulent i dit område!

More details
Hotline
Specialist consultant on site