ELA Container - omklædningsrum med bænk
Udlejning af moduler til omklædningsrum og indkvartering

Rumløsning af højeste kvalitet fra ELA

ELA Container - omklædningsrum, hvid
Omklædningsrum

Praktisk rumløsning med garderobeskabe

Kan enten lejes eller købes. ELAs omklædningsmoduler er det perfekte supplement til beboelsesrum, klubhuse eller i forbindelse med hygiejnesluser. Store eller små, de modulære omklædningsrum fås i næsten alle størrelser.

Har du behov for et omklædningsrum eller en anden rumløsning? Så forespørg på en modulær rumløsning nu, eller tag en snak med vores konsulent i dit område!

More details
Et kig indenfor i et fuldt udrustet enkeltmandshotelværelse
Beboelsesmoduler

Rumløsning til midlertidig indkvartering

ELAs avancerede beboelsescontainere er ideelle til midlertidig eller permanent indkvartering. Mange års erfaring, specialudvalgte materialer og fejlfri montering gør ELA Container til en kvalitetsudbyder af modulære rumløsninger til indkvartering.

Har du behov for enkeltmandshotelværelser eller andre rumløsninger? Så forespørg på en modulær rumløsning nu, eller tag en snak med vores konsulent i dit område!

More details
ELA Container - kantine, Schmitz Cargobull Vreden
Kantine opbygget af moduler

Fællesspisning i en ELA rumløsning

En ELA rumløsning er et uundværligt element til indkvartering og kan hurtigt og fleksibelt kombineres til et større kantineområde. Her er der plads nok, til at alle kan sidde ned og nyde deres mad.

Har du behov for et køkkenmodul eller en kantine? Forespørg på en modulær rumløsning nu, eller tage en snak med vores konsulent i dit område!

More details
ELA Container - venteværelse til lægeklinik
Lej en ELA rumløsning

Beboelsesmodul til permanent indkvartereing

ELAs rumløsninger opfylder alle krav til opholdsrum: Fleksibelt grundareal, loftshøjde på op til 2,75 meter og masser af dagslys gennem de store vinduer gør udlejningsmodulerne fra ELA Container velegnede som opholdsrum.

Har du behov for et pauserum, et opholdsrum eller en anden rumløsning? Så forespørg på en modulær rumløsning nu, eller tag en snak med vores konsulent i dit område!

More details
ELA Container - omklædningsrum, sanitetsmodul
Lej et baderumsmodul

Modulløsning med brusere

ELAs baderumsmoduler er en fleksibel og praktisk rumløsning til mobile bruserum. ELA baderumsmoduler er vedligeholdelsesvenlige og har alt, hvad der behøves for en hygiejnisk bruseoplevelse med individuelle kabiner, varmt vand og mulighed for  spildevandstank.

Har du behov for et sanitetsmodul med brusebad? Forespørg på en modulær rumløsning nu, eller tage en snak med vores konsulent i dit område!

More details
ELA Container - sanitetsmodul til kontor, Ardagh Group
Sanitetsmoduler fra ELA

Det perfekte supplement til mobil indkvartering

ELAs sanitetsmoduler er det perfekte supplement til både midlertidig og permanent indkvartering. De er rene, hygiejniske og kræver ikke megen vedligeholdelse – helt på højde med badeværelser eller sanitetsrum i permanente bygninger.

Har du behov for sanitetsmoduler med toilet? Forespørg på en modulær rumløsning nu, eller tage en snak med vores konsulent i dit område!

More details
Hotline
Specialist consultant on site