MainSchiffs midlertidige daginstitution i Kelsterbach

Lyse og venlige lokaler skaber en rigtig god atmosfære.
Lyse, indbydende rum skaber en dejlig, børnevenlig atmosfære.
Details
Afdeling

Kelsterbach

Den ansvarlige ELA-afdeling

ELA Container GmbH, Billigheim

Modultype og -antal

40 ELA premium-moduler

10 allround-kvalitetsmoduler

Gulvareal

Ca. 870 m²

Anvendelse

Midlertidig daginstitution i to etager

Farve/gulv

Ydervægge: Kiselgrå, RAL 7032

Indvendige vægge og loft: Hvid

Gulv: PVC, lysegrå

Ekstraudstyr

LED-belysning, baldakin, indgangstrappe, mobile betonfundamenter, anti-paniklåse, elektrisk døråbner, dørklokke, nødudgangskontakt, multifunktionsdøre med glaspaneler, kabelkanaler, oplyste flugtvejsstriber om natten, toiletfaciliteter til børn, netværksforbundne røgalarmer, børnesikrede stikkontakter, branddøre, røgalarmer, split-klimaanlæg til køling og opvarmning

Købt eller lejet

Lejet

Brugsvarighed

2 år

”Vi var meget begejstrede for, hvor godt vi blev støttet af medarbejderne fra ELA Container i planlægningen og opførelsen af vores nye midlertidige daginstitution. Bärbel Völker er lettet. Som direktør for ”Terminal for Kids GmbH” bygger og driver hun børnehaver i og omkring Frankfurt. Det er en stor udfordring, fordi området er i kraftig vækst. Og infrastrukturen kan have svært ved at holde trit med den hastige befolkningsudvikling.

 

Det gælder også i Kelsterbach, en lille by i Hessen - beliggende mellem Frankfurt, Darmstadt og Rüsselsheim, i umiddelbar nærhed af Frankfurt Lufthavn. Alene i de seneste tre år har byen haft en befolkningstilvækst på 6.000 nye indbyggere. Problemet er, at børnepasnings- og uddannelsesinstitutionerne ikke kunne følge med. Der manglede 100 daginstitutionspladser.

Stor rumløsning med masser af plads til børn
Den store rumløsning giver masser af plads til, at børnene kan tumle og lege.
Ubekymret leg i en komplet børnesikret modulløsning.
Ubekymret leg i en komplet børnesikret modulløsning.

En nødsituation, som udbyderen af børnepasningsordninger, Terminal for Kids, ønskede at afhjælpe hurtigst muligt Der var behov for en hurtig og praktisk løsning. Krav, som ELA Container har nemt ved at opfylde med sine mobile rumløsninger. Udfordringen var at skabe plads til seks børnehavegrupper for børn i alderen 1-6 år på kortest mulig tid.

Brede gange fremstillet af ELAs moduler
De brede gange i ELAs moduler giver endda mulighed for at arrangere et lille bilræs.

Den midlertidige daginstitution MainSchiff blev etableret på meget kort tid. At indflytningen kunne finde sted til tiden, skyldes ELA Containers fleksibilitet, forklarer Bärbel Völker: ”På trods af god planlægning gjorde godkendelsesprocesserne det svært at overholde den ønskede åbningsdato, men ELA Container formåede at opstille og indrette containerne inden for få dage, så vi kunne flytte ind til tiden med børnene.
 

Der er 12 børn i vuggestuealderen, op til 25 børn i børnehaven, og i alt skulle der være plads til 137 børn. På mere end 500 m² blev der opstillet 40 premium-udlejningsmoduler og 10 allround-kvalitetsmoduler i to etager for at skabe en rumløsning, der opfyldte alle kravene til en moderne daginstitution. Foruden de seks grupperum er der bl.a. toiletter til børnene, et soverum, to opholdsrum for pædagoger og desuden et teknikrum på begge etager.

Daginstitution i to etager, opbygget af moduler
På to etager blev der skabt en rumløsning, der opfyldte alle kravene til en moderne daginstitution.
Sanitetsrum, indrettet til børn.
Ved indretningen af lokalerne blev det sikret, at de var udstyret, så de passede til børn.

Ved indretningen af lokalerne blev det sikret, at de var udstyret, så de passede til børn: Lave toiletter og håndvaske i sanitetsmodulerne og elektroniske døråbnere gør rumløsningen perfekt til børn. Loftsejl sikrer god akustik i lokalerne. Flugtvejsskilte, anti-paniklåse, børnesikrede stikkontakter og netværksforbundne røgalarmer sørger for børnenes sikkerhed. Resultatet er et dejligt sted for børn, hvor forældrene er glade for at sende deres børn hen.

 

”Den akutte mangel på daginstitutionsspladser i Mörfelden-Walldorf er ikke et isoleret tilfælde i Tyskland,” forklarer ELAs områdesalgschef Julian Schreiner. Han får flere og flere henvendelser fra den offentlige sektor, særlig inden for uddannelsessektoren. ”Her er vores moduler den perfekte løsning,” siger Julian Schreiner. ”Daginstitutionen MainSchiff viser, at vi med vores modulære rumløsninger er i stand til at skabe plads med kort varsel, hvor der før ikke var plads.”

 

Har du brug for mere plads? Så  forespørg på en modulær rumløsning  nu, eller tag en snak med vores konsulent  i dit område!

Hotline
Specialist consultant on site