ELA rumløsning til en stor byggeplads i Hamborg

ELA Container - værksteds- og lagermoduler på stor byggeplads i Hamborg
Her bygges et nyt boligområde: ELAs byggepladsmoduler med koncertsalen Elbphilharmonie i baggrunden.
Details
Afdeling

Hamborg, Tyskland

Modultype og -antal

16 ELA allround-kvalitetsmoduler
1 ELA premium-moduler

Gulvareal

Ca. 240 m²

Anvendelse

Byggekontor

Farve/gulv

Ydervægge: kiselgrå (RAL 7032) 
Indvendige vægge og loft: hvid 
Gulv: grå/hvid

Ekstraudstyr

Skriveborde

Kontorstole

Arkivskabe/garderobeskabe

Hængemappesystemer

Borde

Stole

Tøjskabe

Køkken

Split-klimaanlæg

Ekstern trappe med repos og gelænder

Spildevandstank

En af Europas største byggepladser: Etableringen af Hamborgs HafenCity er ved at tage form, og ELA Container befinder sig midt i det hele. Der er stadig masser at koordinere, før de første lejligheder i det nye boligbyggeri ved Elben er klar til indflytning. ”Planlægning og styring er alfa og omega på en byggeplads,” siger Thomas Nohrn, der er områdesalgschef hos ELA. Derfor tilbyder ELA Container rumløsninger til byggepladser med indkvartering, omklædningsrum, kontorer, mødelokaler og sanitære områder – og de kan enten lejes eller købes.

ELA Container - byggepladsmodul indrettet som opholdsrum
ELAs byggepladsmoduler er klar til brug med det samme, selv om der mangler infrastruktur.

Eggers Group, et byggefirma med hovedsæde i Tangstedt, har også gjort brug af fleksible byggepladsmoduler fra ELA: Nitten af ELAs byggepladsmoduler blev kombineret til et samlet effektivt areal på 290 kvadratmeter fordelt på to etager. Det står på Strandkai i Hamborg, hvor virksomheden er i færd med at forberede byggegrunden. ”Samarbejdet med ELA Container har været enkelt og serviceorienteret,” siger byggeleder Denzau. ”Vi havde nogle gode drøftelser på stedet og modtog de byggemoduler, vi ønskede, på den planlagte leveringsdato.” ELA Container blev rost for deres store fleksibilitet.

ELAs moduler har en enestående stabilitet og kan kombineres fleksibelt, hvilket er en stor fordel mange steder og også på en byggeplads.
Thomas Nohrn
Områdesalgschef hos ELA

Foruden kontorer og opholdsrum omfatter modulet omklædningsrum, mødelokaler og sanitære faciliteter. ELA udstyrede modulerne med de rette møbler, klar til brug. Både stole, skriveborde, skabe og garderobeskabe samt et køkken var klar og på plads, da rumløsningen blev taget i brug. En ekstra septiktank hjalp ELA med at overvinde den begrænsede infrastruktur på stedet.

ELA Container - byggepladsmoduler, værksteds- og lagermoduler, opholdsrum 2
ELA kan levere fuldt indrettede byggepladsmoduler på forespørgsel.
ELA Container - værksteds- og lagermoduler på stor byggeplads i Hamborg
Ved at leje ELAs byggepladsmoduler bevares fleksibiliteten.

ELA har udstyret modulerne med platforme, udvendige trapper og klimaanlæg for at sikre et godt indeklima året rundt. Afhængigt af byggeriets fremdrift skal ElAs moduler blive stående på byggepladsen ved Strandkai i Hamborg i seks-tolv måneder. ”Det er fordelen ved et modulsystem,” siger Thomas Nohrn. ”Med ELAs byggepladsmoduler kan byggelederen reagere fleksibelt på enhver situation og udvide eller reducere systemet, når det er nødvendigt

Hotline
Specialist consultant on site