En klinik af ELA moduler kan du føle dig godt tilpas i

ELA Container - en klinik af ELA moduler du kan føle dig godt tilpas i
Details
Afdeling

Stuhr

Tanken om et besøg hos tandlægen gør mange mennesker utilpasse. Derfor gør tandlægeklinikkerne meget ud af at gøre deres lokaler så indbydende som muligt, samtidig med at de skal opfylde strenge hygiejnestandarder. Målet: At patienterne føler sig godt tilpas og er mere afslappede, mens de er hos tandlægen.  ELA Container har i mange år leveret sikre, komfortable og hygiejniske rumløsninger af høj kvalitet til sundhedssektoren Det betyder, at flere og flere klinikker og hospitaler vælger ELAs løsning, når behovet opstår, på grund af virksomhedens store erfaring på området.

Desuden gav ELA os ikke for en standardløsning, men en rumløsning skræddersyet til vores behov, og som blev realiseret hurtigt og i overensstemmelse med vores specifikationer.
Tandlæge Weisleder fra tandlægeklinikken Appelhaus & Weisleder

Tandlægekollegaen Appelhaus fortæller, at både patienter og personale er tilfredse med den midlertidige løsning. Hun mener, at klinikken har fundet den rigtige leverandør af moduler i ELA Container.

 

Lokalerne i den modulære rumløsning er lyse og venlige. Med et areal på 110 kvadratmeter byder de syv ELA premium-moduler og allround-kvalitetsmoduler i perfekt stand på masser af plads til både receptionsområde, lyse venteværelser, sterilisering og opbevaring. De tre fuldt udstyrede behandlingsrum udgør kernen i rumløsningen. Der er desuden to sanitære områder og et teknikrum. Der er nem adgang til alle lokaler via den indvendige gang. ”De hvide vægge er visse steder monteret med elementer af naturtræ for at sikre en god atmosfære,” siger Karsten Klatte. ”Desuden er der sat landskabsbilleder op på væggene, hvilket efter sigende skulle have en beroligende effekt.” Generelt er der valgt varme farver til rumløsningen, og det giver en fin kontrast til den hygiejniske hvide farve.

 

”Som det så ofte er tilfældet, blev denne kunde anbefalet at vælge os,” siger Karsten Klatte. ELA Container har ry for at imødekomme efterspørgslen på modulære rumløsninger hurtigt, pålideligt og omkostningseffektivt. ”Vi har et omfattende distributionsnetværk i hele Europa, hvor byggepladserne og vores marketingafdelinger arbejder sammen,” tilføjer områdesalgschefen. I dette tilfælde var det afdelingen i Groß Ippener, der var rådgivende, mens rumløsningen blev leveret fra Haren. Samarbejdet førte til en vellykket udførelse af projektet, siger Karsten Klatte. ”Jeg er glad for, at tandlægerne Appelhaus og Weisleder har valgt os til at bygge deres tandlægepraksis.”

Hotline
Specialist consultant on site