ELA Container deltager i den 21. kongres for familievirksomheder

Store vinduespartier med integrerede persienner skaber et fleksibelt lys.
Store vinduespartier med integrerede persienner skaber et fleksibelt lys.
Details
Afdeling

Witten-Herdecke

Modultype og -antal

Tre ELA premium-moduler

Gulvareal

Ca. 54 m²

Anvendelse

Shuttle-terminal/reception, opholdsrum/mødelokaler

Farve/gulv

Ydervægge: Kiselgrå, RAL 7032 Indvendige vægge og loft: Hvid Gulv: Vinyl, grå

Ekstraudstyr

Forsyningsrør, split-klimaanlæg, udvendige dobbeltdøre i aluminium, glas, 2.000 × 2.100 mm

Købt eller lejet

Lejet

Brugsvarighed

En uge

Opstillingstidspunkt

Februar 2019

Universitetet i Witten/Herdecke lagde for nylig lokaler til den 21. kongres for familievirksomheder. I år var temaet for det to dage lange arrangement ”Bekend  kulør – den modige dialog”, og der var adskillige workshops, inspirerende foredrag og panel debatter om emnet. ELA Container har efterhånden været samarbejdspartner til kongressen gennem mange år.

 

”Vi er et mønstereksempel på en familievirksomhed,” siger administrerende direktør Günter Albers. Han og hans søskende Tim Albers og Liesel Albers-Bentlage er  anden generation af familien, der står i spidsen for virksomheden. ”Vi er bevidste om både vores særlige ansvar over for virksomheden og vores forpligtelser over for familien, og vi nyder muligheden for at udveksle erfaringer på kongressen,” fortsætter Günter Albers.

 

Studenterorganisation, der arrangerer begivenheden, har bevidst valgt ”Bekend kulør” som overordnet tema for året kongres. ”I betragtning af den komplekse verden, vi lever i i dag, er det vigtigere end nogensinde før at udvikle en holdning og bekende kulør via egen adfærd,” lød det i velkomsttalen fra de studerende. Arrangementet omfattede foredrag af motivationsskabende talere og filosoffer. Kongressens sponsor var Tobias Bachmüller fra konditoriet Katjes Fassin.

 

ELA Container var blandt andet repræsenteret med sine produkter: Tre ELA premium-moduler fungerede som shuttle-terminaler og reception, så kongressen kunne forløbe gnidningsløst. Direktøren for arrangementet Benjamin Waldow roste ELAs team og var imponeret over den service, der blev leveret: ”Samarbejdet med ELA forløb problemfrit. De var utrolig præcise og pålidelige  – simpelthen et helt fantastisk team. Tak for god service.”

Hotline
Specialist consultant on site