ELA kontormoduler til virksomhed i vækst

ELA rumløsninger til virksomhed i vækst
ELAs kontormodulløsning passer godt ind hos sanitetsspecialisten TECE.
Details
Afdeling

Emsdetten

Den ansvarlige ELA-afdeling

ELA Container GmbH, hovedsæde, Haren (Ems)

Modultype og -antal

14 ELA premium-moduler

4 ELA allround-kvalitetsmoduler

Gulvareal

300 m²

Anvendelse

Kontorer

Farve/gulv

Ydervægge: Signalhvid, RAL 9003

Tagkant:

Trafiksort, RAL 9017

Indvendige vægge og loft: Hvid

Gulv: Nålefilt, grå

Ekstraudstyr

Split-klimaanlæg til køling og opvarmning, røgalarmer, LED-belysning, nålefilt, markise, udvendig tagkant i trafiksort, RAL 9017, persienner og bevægelsessensor med krybezone, mobile ELA betonfundamenter. Møbler og udstyr leveret af kunden.

Købt eller lejet

Lejet

Brugsvarighed

Ca. 1½ år

Gallery

”Vand ind, vand ud” - sådan beskriver den succesfulde familievirksomhed TECE i Emsdetten sine kernekompetencer. ”Det er lige så enkelt hos ELA Container,” forklarer områdesalgschef Simon Harenkamp. ”Modul leveret, modul klar til brug.” Det er måske baggrunden for det gode samarbejde mellem den globale producent af sanitetssystemer og specialisten i rumløsninger med hovedsæde i Haren. TECE har for nylig udvidet sine kontorlokaler med modulære rumløsninger fra ELA Container. 

 

”Vores nysgerrighed over for kundernes gøremål bevirker, at vi opdager spædende produkter og ydelser,” forklarer Ludger Münstermann, der er chef for bygninger og vedligeholdelse hos TECE. Det var åbenbart en holdning, der vandt genklang, for virksomheden måtte rekruttere flere medarbejdere. ”ELA fik til opgave med kort varsel at levere kontormoduler til nye medarbejdere, hvor de kunne føle sig godt tilpas og arbejde effektivt,” siger Simon Harenkamp. ”De ekstra brede kontormoduler fra ELA er helt perfekte til det formål.”

Rumløsningen omfatter lyse kontorer med et behageligt indeklima
With a pleasant room climate and lots of light, the working conditions are ideal in ELA’s new office rooms for TECE.

I samarbejde med kunden har ELA designet rumløsningen med 14 premium-moduler og 4 allround-kvalitetsmoduler og et brugsareal på 300 kvadratmeter, så den passer perfekt til virksomhedens eksisterende bygning.  Med sin udvendige hvide farve og det sorte tag passer den nye kontorløsning perfekt sammen med virksomhedens øvrige lokaler. Indvendigt er lokalerne lyse med store vinduer, der lukker dagslys ind. Det medfølgende split-klimaanlæg til både køling og opvarmning sikrer et behageligt indeklima.

Der er også indrettet mødelokaler i ELAs rumløsning.
ELAs rumløsning til TECE er både indrettet med kontorer og mødelokaler.
Rumløsningen blev leveret til tiden og opstillet af ELAs dygtige montører.
ELA skabte en flot rumløsning til os på bare et par uger.

”ELA skabte en flot rumløsning til os på bare et par uger. De rådgav os, udarbejdede tilbud og leverede support på en yderst professionel måde,” siger Ludger Münstermann. ”De gennemførte endda vores helt specielle ændringsforslag hver gang og uden forsinkelse. Rumløsningen blev leveret til tiden og opstillet af ELAs dygtige montører. Alt gik som smurt.”

 

Har du brug for mere plads? Så kan du bestille en rumløsning nu eller tage en snak med vores konsulent i dit område!

Hotline
Specialist consultant on site