ELA kontormoduler til reservedelsfirma i Nordrhein-Westfalen

Den specielle konstruktion gør det muligt: ELAs moduler kan desuden stables i fire etager oven på hinanden for maksimal pladsudnyttelse.
ELAs moduler kan stables i op til fire etager oven på hinanden for at udnytte pladsen bedst muligt.
Details
Afdeling

Altenberge, Tyskland

Modultype og -antal

15 ELA allround-kvalitetsmoduler 
(opstillet som én modulær rumløsning)

Gulvareal

Ca. 225 m²

Anvendelse

Kontorer

Farve/gulv

Ydervægge: kiselgrå (RAL 7032) 
Indvendige vægge og loft: hvid 
Gulv: grå/hvid

Ekstraudstyr

Indvendig trappe

Klimaanlæg

Udvendig trappe med repos og gelænder

Branddøre

Indvendig LED-belysning

Kabelkanaler

Ekstra isolering

Dobbelt glasdør

Gallery

Har du brug for midlertidig plads på et mindre område? Ikke noget problem for ELA Container, hvis rumløsninger kan stables i tre etager, som det var tilfældet hos Schmitz Cargobulls datterselskab Cargobull Parts & Services GmbH i Altenberge, Tyskland. Kontormodulerne, der enten kan lejes eller købes, er opstillet som en udvidelse af den eksisterende bygning i næsten to år og passer godt ind med de øvrige bygninger.

ELA Container - kontormodulløsning, Cargobull Parts & Services GmbH
ELAs modulløsninger kan enten lejes eller købes, og de har et utrolig godt indeklima.

”Takket være en særlig konstruktion kan ELAs moduler stables i op til tre eller fire etager,” siger Simon Harenkamp, der er områdesalgschef hos ELA. ”Det sikrer kunden en meget effektiv udnyttelse af pladsen.” Den indvendige trappe giver adgang til de øverste kontorlokaler. ELA skar hul til trappen i modulernes tag og loft under montagen.

Positive erfaringer med ELAs kontormoduler gør, at flere og flere kunder benytter sig af denne løsning til midlertidige pladsbehov.
Simon Harenkamp
Områdesalgschef hos ELA

Leverancen omfattede også indvendig LED-belysning, klimaanlæg og kabelkanaler, så modulerne straks var klar til brug. ”Et behageligt og indbydende arbejdsmiljø bidrager til høj effektivitet på kontoret,” siger Simon Harenkamp. ”Derfor er ELAs moduler designet, så de er lyse og med ekstra isolering og klimaanlæg, hvilket sikrer et behageligt indeklima hele året.”

ELA Container - kontormodulløsning, Cargobull Parts & Services GmbH
Kontormoduler fra ELA er lyse og venlige.

”Fra projektplanlægning til opstart var ELA Container meget positive og pålidelige at arbejde sammen med,” siger Peter Kes, der er administrerende direktør for Cargobull Parts & Services GmbH, som en opsummering på projektet. Simon Harenkamp supplerer: ”Vores samarbejde med kunden var ekstremt fleksibelt og konstruktivt, og det vil vi gerne takke dem for.” Det er den eneste måde at opnå det bedst mulige resultat på.

Hotline
Specialist consultant on site