ELA Container leverer skolemoduler til brug under renovering

Lyse klasselokaler med klimaanlæg.
Lyse klasselokaler med klimaanlæg skaber et indbydende og produktivt læringsmiljø.
Details
Afdeling

Lohne (Oldenburg)

Den ansvarlige ELA-afdeling

ELA Container GmbH, hovedsæde, Haren (Ems)

Modultype og -antal

32 ELA allround-kvalitetsmoduler

Gulvareal

480 m²

Anvendelse

Midlertidig skolebygning i to etager

Farve/gulv

Ydervægge: Kiselgrå, RAL 7032

Indvendige vægge og loft: Hvid

Gulv: PVC, lysegrå

Ekstraudstyr

Netværksforbundne røgalarmer, brandalarmer, brandslukkere, gennemgående kabelkanaler med netværksinstallation, vægforstærkning til whiteboards, der leveres af kunden, udendørslys med bevægelsesføler, split klimaanlæg til køling og opvarmning, LED-belysning, knagerækker, dobbelt glasdør, markise. Møbler leveret af kunden

Købt eller lejet

Lejet

Brugsvarighed

18 måneder

Gallery

Hvordan får man plads til syv hele skoleklasser på meget kort tid, hvis der ikke er lokaler til rådighed? Det var den udfordring, en skole i Lohne i Tyskland stod over for. Det var nødvendigt at renovere en ældre del af bygningen. Samtidig måtte renoveringen ikke afbryde undervisningen.


 

Moduler er en hurtig og fleksibel løsning

Da der ikke var lokaler nok, selv om renoveringen foregik i flere faser, var det nødvendigt med en hurtig og fleksibel løsning, der samtidig var af høj kvalitet. Krav, som ELA Container har nemt ved at opfylde med sine mobile klasselokaler.

Rumløsningen huser syv klasser fordelt på to etager.
Rumløsningen huser syv klasser fordelt på to etager.

Levering til tiden

ELA Container vandt den offentlige udbudsrunde og gik straks i gang med at planlægge arbejdet. Petra Ahlers, der er leder af teknisk forvaltning i landdistriktet Vechta, er meget tilfreds med samarbejdet: ”Konstruktionen og opsætningen af modulerne forløb uden problemer. Klasselokalerne stod klar til i starten af skoleåret som planlagt, hvorefter renoveringsarbejdet også kunne gå i gang efter planen.” I halvandet år vil nogle af eleverne midlertidigt blive undervist i klasselokalerne i den modulære rumløsning.


 

Fuldt udstyrede klasselokaler

Rumløsningen opfylder alle skolens behov. Den store rumløsning huser syv skoleklasser på 480 m² i to etager, der består af 32 allround-kvalitetsmoduler fra ELA. Væggene er forstærket, så de kunne bære skolens whiteboards, og LED-belysning og klimaanlæg af høj kvalitet skaber en behagelig atmosfære i lokalerne. Skolen bruger sine egne møbler til indretningen. Netværksforbundne røgalarmer, brandalarmer, brandslukkere og førstehjælpskasser garanterer den nødvendige sikkerhed for elever og lærere.

Rummelige gange fremstillet af ELAs allround-kvalitetsmoduler
ELAs rummelige gangmoduler forbinder klasselokalerne.
Moduler fra ELA indrettet som klasselokale
Klasselokalerne har plads til ca. 30 elever.
Vores mål er at tilbyde skoler en rumløsning af høj kvalitet, der får elever og lærere til at glemme, at det kun er en midlertidig løsning.
Simon Harenkamp, områdesalgschef hos ELA
Adgang til øverste etage sker via en udvendig trappe.
Adgang til øverste etage sker via en udvendig trappe.

Mere end en nødløsning

På grund af den tyske forbundsregerings storstilede skolerenoveringsprogram mangler mange skoler i øjeblikket metoder til at modernisere deres lokaler på uden at forringe elevernes læringsmiljø. En mission, der deles af ELA Container. ”Det er vores mål at tilbyde skolerne en rumløsning af høj kvalitet, der får elever og lærere til at glemme, at det kun er en midlertidig løsning,” siger Simon Harenkamp, der er områdesalgschef hos ELA.

 

 

Har du brug for mere plads? Så kan du  bestille en rumløsning  nu eller tage en snak  med vores konsulent i dit område!

Hotline
Specialist consultant on site