ELAs modul på taget af et indkøbscenter i Berlin

ELA Container - modulær rumløsning, Gropius Passagen, Berlin, luftfoto
Løftes med kran: Denne rumløsning er opstillet på parkeringspladsen oppe på taget.
Details
Afdeling

Berlin­Neukölln

Modultype og -antal

14 ELA premium-moduler

4 ELA allround-kvalitetsmoduler  

Gulvareal

312 m²

Farve/gulv

Ydervægge: kiselgrå (RAL 7032)

Indvendige vægge og loft: hvid

Gulv: grå/hvid

Ekstraudstyr

Split-klimaanlæg

Solcelletag

Røgalarmer

Kabelkanaler

Spildevandsanlæg

Da Berlins største indkøbscenter Gropius Passagen i Neukölln skulle moderniseres, var der rigtig megen planlægning og koordinering involveret. Højt oppe på taget af indkøbscentret etablerede totalentreprenøren derfor sit projekthovedkvarter i en rumløsning bestående af 18 kontormoduler fra ELA. Modulerne gav den nødvendige infrastruktur til et så omfattende projekt som moderniseringen af et indkøbscenter.

ELA Container - Gropius Passagen, Berlin kontormodul
Store projekter planlægges og styres nemt og bekvemt i ELAs moduler.

Rumløsningen fra ELA er opdelt i mødelokaler og opholdsrum, kontorer, en reception og andre funktionsrum. Der er desuden tilføjet sanitetsmoduler til rumløsningen fra ELA. Der var masser af plads på indkøbscentrets parkeringsplads øverst oppe til at opstille et stort projekthovedkvarter bestående af moduler. ”De enkelte moduler blev løftet op på taget af Gropius Passagen med kran,” forklarer Marc Richter, der er områdesalgschef hos ELA. ”Herefter blev modulerne samlet, og den færdige rumløsning blev overdraget til kunden.”

Det nøglefærdige modulsystem opfyldte alle kriterier.
Marc Richter
Områdesalgschef hos ELA

”Der kan blive meget varmt på toppen af indkøbscenteret i sommermånederne, så planlægningen af klimaanlæg var en af vores vigtigste opgaver,” siger Marc Richter. Masser af split-klimaanlæg og særlige solbeskyttende tage var den perfekte løsning, og kunden siger: ”Arbejdsmiljøet i rumløsningen er helt perfekt. Vi er meget tilfredse med kvaliteten af ELAs modulløsning, og det bliver bestemt ikke sidste gang, vi bruger dem.”

ELA Container - Gropius Passagen, Berlin, køkken
Kvaliteten taler for sig selv: ELAs rumløsninger har et fremragende indeklima.
ELA Container - Gropius Passagen, Berlin, mødelokale
Lyse og moderne moduler udgør det perfekte arbejdsmiljø.

”Det er vigtigt at yde personlig support,” siger Marc Richter. Via fællesmøder og drøftelser bliver det hurtigt klart, hvad kunden har behov for, at modulløsningen kan, og det sætter os i stand til at afgive et skræddersyet tilbud i løbet af kort tid. Netop derfor er ELAs rumløsninger, der enten kan lejes eller købes, så populære på alle typer byggepladser.

Hotline
Specialist consultant on site