ELA etablerer en klynge af inspektionsmoduler til industrivirksomhed

Levering efter ordre: inspektionsmodulerne fås med kundespecifik konfigurering.
Levering efter ordre: inspektionsmodulerne fås med kundespecifik konfigurering.
Details
Afdeling

Hamm

Modultype og -antal

84 ELA premium-moduler fordelt på to etager

Gulvareal

Ca. 1.440 m²

Anvendelse

Inspektionsmoduler, kantine, kontorer, fælleslokaler, omklædningsrum, sanitetsmodul, pauserum

Farve/gulv

Ydervægge: Kiselgrå, RAL 7032 Indvendige vægge og loft: Hvid Gulv: PVC, lysegrå

Ekstraudstyr

Røgalarmer, LED-belysning, multifunktionsdobbeltdør, 2.000 × 2.000 mm

Købt eller lejet

Lejet

Brugsvarighed

Ca. to måneder

Opstillingstidspunkt

April 2019

Af hensyn til vedligeholdelse, sikkerhed og miljøbeskyttelse skal de fleste industrianlæg gennemgå regelmæssige audits. Sådanne audits planlægges altid nøje for at sikre mindst mulig forstyrrelse og størst mulig tilgængelighed. Det omfatter  også infrastrukturydelser, herunder punktlig  og pålidelig levering af de såkaldte inspektionsmoduler.

 

I et eksempel for nylig lejede en industrikunde sådan en klynge af inspektionsmoduler   – bestående af 84 moduler  – fra ELA i cirka to måneder. I den periode arbejdede 450 ingeniører fra professionelt kvalificerede serviceudbydere sammen med de forskellige afdelinger hos industrivirksomheden på en teknisk opgradering af industrianlægget. Alt arbejdet blev  koordineret fra en 1.440 m² stor rumløsning  i to etager fra ELA. Rumløsningen omfattede kontorer, fællesrum og omklædningsrum, kantine, pauserum, mødelokaler og sanitære rum. En stor hall med en indvendig trappe garanterede en bekvem og sikker forbindelse mellem rummene. I dette tilfælde ønskede kunden alt udstyr, som borde, stole, arkivskabe, skriveborde, kontorstole og garderobeskabe, medleveret i ordren. ELA leverede også topmoderne sikkerhedsteknologi.

 

Christiane Basler, der er områdesalgschef hos ELA, styrede projektet og var konstant i kontakt med kunden. Afdelingen for byggepladsteknologi, repræsenteret ved Peter Schönfeld, var kundens kontaktperson i forbindelse med  projektet: ”Siden 1996 har vi ofte brugt ELAs modulløsninger til vores inspektionsopgaver. Ved den seneste opgave var vi igen meget tilfredse med rådgivning, planlægning, tilbudsgivning, levering, opstilling, overdragelse og finish af ELAs modulløsninger,” siger Peter Schönfeld.

Fuldt udstyret med alt inventar: modulerne indeholder også garderobeskabe.
Fuldt udstyret med alt inventar: modulerne indeholder også garderobeskabe.
Hotline
Specialist consultant on site