Modulære rumløsninger fra ELA indrettet som dialysecenter

ELA Container - modulær rumløsning indrettet som dialysecenter
Details
Afdeling

Uelzen

Uanset om det er lægeklinikker, laboratorier eller hospitaler, er ELAs rumløsninger et stadig mere almindeligt syn i sundhedssektoren. Modulerne er funktionelle, moderne og fleksible, og de er den perfekte midlertidige løsning ved eksempelvis renovering eller modernisering. For nylig arbejdede ELA Container på et sådant projekt i Uelzen i Niedersachsen. Efter en vandskade på hovedbygningen bad dialyseklinikken Phoenix Projekt Bau GmbH om at finde midlertidige lokaler af høj kvalitet. Byggefirmaet henvendte sig til ELA Container som erfaren leverandør af mobile klinikker.

 

Det kommunale dialysecenter Dialyse-Uelzen er af vital betydning for mange mennesker. Patienterne behandles her seks dage om ugen i toholdsskift. Det betød, at det var udelukket at afbryde driften.

Vi kendte i forvejen ELA Container som en effektiv partner, så vi tog virksomheden med om bord til dette vigtige projekt.
Stephan Ditterich, projektleder hos Phoenix Projekt Bau GmbH

ELA Container leverede 33 kiselgrå allround-kvalitetsmoduler, der blev kombineret til et rumløsning i to etager. Alle lokaler er udstyret med røgalarmer. De to etager er forbundet via en indvendig trappe. Den mobile klinik blev opstillet på betonfundamenter. To adgangsramper gør dialysecentret lettilgængeligt. Dr. Ruth Weitzells dialyseteam har dermed næsten 500 kvadratmeter plads til rådighed i overgangsfasen på fire-seks måneder.

ELA Container - moduler indrettet som dialysecenter
ELA Container - moduler indrettet som dialysecenter

”ELAs allround-kvalitetsmoduler er klassikerne blandt vores produkter,” siger Marco Poguntke, der er områdesalgschef hos ELA ”Standarddimensionerne gør det nemt at planlægge nye installationer og modificere eksisterende systemer. Samtidig er materialer af høj kvalitet med til at garantere modulernes lange holdbarhed.” ELA råder over cirka 25.000 udlejningsmoduler. Ved akut pladsmangel kan de ønskede moduler hurtigt transporteres til destinationen med ELAs egne lastbiler og hurtigt opstilles.

 

Dr. Ruth Weitzell er fascineret af mulighederne ved systemet: ”Vi er meget tilfredse med, hvor hurtigt det lykkedes at få en ny dialyseklinik op at stå.” Den daglige drift kan fortsætte problemfrit i ELAs rumløsning, indtil renoveringen af den eksisterende bygning er færdig. ”Både patienter og personale har hurtigt vænnet sig til de nye omgivelser,” konkluderer Dr. Weitzell.

Det lykkedes os at opfylde alle kundens specifikationer og levere og opstille rumløsningen hurtigt og til tiden. Vi startede med trappemodulerne og gik så videre til kørestolsrampen og sluttede af med gangmodulerne.
Marco Pogunte, områdesalgschef hos ELA
Hotline
Specialist consultant on site