ELA Container leverer kontormodulløsning til industrivirksomhed

Den toetagers modulløsning består af 14 af ELAs premium-moduler, der efter kundens ønske blev leveret i farverne hvid og blå.
Den toetagers modulløsning blev efter kundens ønske leveret i farverne hvid og blå.
Details
Afdeling

Weidenberg

Den ansvarlige ELA-afdeling

ELA Container GmbH, Moosburg

Modultype og -antal

14 ELA premium-moduler

Gulvareal

252 m²

Anvendelse

Midlertidig kontormodulløsning i to etager

Farve/gulv

Ydervægge: Ren hvid, RAL 9010

Ramme: Trafikblå, RAL 5017, efter kundens ønske

Indvendige vægge og loft: Hvid

Gulv: PVC, lysegrå

Ekstraudstyr

Mobile betonfundamenter, split-klimaanlæg til køling og opvarmning, røgalarmer, møbler: skriveborde, kontorstole, arkivskabe osv., indvendige gange, køkken, kabelkanaler, netværks- og telefonstik, trappemodul

Købt eller lejet

Lejet

Brugsvarighed

2 år

Gallery

Omstrukturering, nye medarbejdere, renovering af kontorbygningen – årsagerne til at industrivirksomheder får behov for ekstra plads kan være mange og forskelligartede. Hos virksomheden Röchling Precision Components GmbH i Weidenberg nær Bayreuth var alle tre årsager til stede samtidig.

 

For at kunne fortsætte driften uforstyrret på trods af alle de store forandringer, valgte Röchling, der er underleverandør til bilindustrien, en modulær rumløsning fra ELA Container. På meget kort tid blev der skabt en kontorbygning i to etager, der opfyldte Röchlings behov. Med rumløsningen, bestående af 14 ELA premium-moduler, der efter ønske blev malet i virksomhedens hvide og blå farver - opnåede man hurtigt en meget praktisk midlertidig løsning på 210 kvadratmeter til medarbejderne.

Kontormodulerne skaber et lyst og behageligt arbejdsmiljø.
Kontormodulerne skaber et lyst og behageligt arbejdsmiljø.

Det skyldes nok først og fremmest det komplette og praktiske udstyr. De indvendige gange, køkkener og fine trappeopgaven i ELAs rumløsninger skaber en behagelig atmosfære, der hurtigt får dig til at glemme, at der er tale om et udlejningsmodul og dermed en midlertidig løsning. Modulerne har klimaanlæg, og ELA Container udstyrer dem med de nødvendige kontormøbler, som eksempelvis skriveborde, kontorstole og arkivskabe. IT-teknologien er sikret via kabelkanaler, telefontilslutning og netværksforbindelse.

Indvendige gange med vinduer forbinder de enkelte kontorer.
Indvendige gange med vinduer forbinder de enkelte kontorer.
ELAs kontormoduler dækker vores behov perfekt og kan også bruges som mere permanente kontorer på grund af den kompakte størrelse.
Claudia Heinz, direktionsassistent hos Röchling Precision Component

ELA leverede modulerne hurtigt og sikkert på egne lastbiler, monteret på mobile betonelementer, og afleverede dem klar til brug. ELAs salgschef Florian Rotheneichner er meget tilfreds med samarbejdet: ”Det glæder os at have fået Röchling ind som ny kunde. Med vores lyse kontormoduler og forbindelsesmoduler har vi her et godt eksempel på en fleksibel kontorløsning til industrien.”

 

Har du brug for mere plads? Så kan du  bestille en rumløsning  nu eller tage en snak  med vores konsulent i dit område!

Hotline
Specialist consultant on site