Mobil rumløsning til Deutsche Bahn

Passagererne behøver ikke at undvære Deutsche Bahns servicecenter under ombygningen.
Passagererne behøver ikke at undvære Deutsche Bahns servicecenter under ombygningen.
Details
Afdeling

Nordhorn

Den ansvarlige ELA-afdeling

ELA Container GmbH, hovedsæde, Haren (Ems)

Modultype og -antal

16 ELA premium-moduler

Gulvareal

288 m²

Anvendelse

Midlertidig kontor- og administrationsbygning i to etager

Farve/gulv

Ydervægge: Kiselgrå, RAL 7032

Indvendige vægge og loft: Hvid

Gulv: PVC, lysegrå

Ekstraudstyr

LED-belysning, køkken med opvaskemaskine, split-klimaanlæg til køling og opvarmning, røgalarmer, indvendige gange, udvendig trappe af galvaniseret stål med repos og gelænder, sanitetsrum, møbler, mobile betonfundamenter

Købt eller lejet

Lejet

Brugsvarighed

to år

Gallery

Deutsche Bahn har investeret i infrastruktur: I 2020 med en rekordstor investering på mere end 12 milliarder euro. 1.800 kilometer spor og mere end 1.900 sporskifter blev fornyet. Derudover blev over 800 stationer moderniseret. Stationsbygningen på Bentheimer Eisenbahn i Nordhorn blev også renoveret som et led i moderniseringen. I overgangsperioden havde kontrolcentret brug for en midlertidig bygning.


 

Gode erfaringer med ELA Container

Eftersom vi har gode erfaringer med ELA Container, kontaktede vi dem igen, forklarer Georg Pehrs fra Bentheimer Eisenbahns byggetekniske afdeling. På kort tid udarbejdede ELA Container en løsning, der opfyldte alle kravene. Det blev en toetagers rumløsning, hvor både kontrolcenter og kontorer samt det lokale Berndt-rejsebureau blev placeret. Præcis som årene forinden var der heller ikke denne gang nogen problemer. Der blev på kort tid udarbejdet et tilbud, og de nødvendige dokumenter til udarbejdelse af byggeansøgningen blev stillet til rådighed,” forklarer Pehrs.

Fuld service trods ombygning: De rejsende kan fortsat købe billetter hos rejsebureauet Berndt.
Fuld service trods ombygning: De rejsende kan fortsat købe billetter hos rejsebureauet Berndt.

Opstillet i to trin

Som noget helt specielt ved dette projekt blev kontormodulerne opstillet i to trin. Først blev der opstillet et system bestående af otte ELA premium-moduler i grundplan. Et halvt år senere blev rumløsningen udvidet med endnu en etage bestående af otte containere. ELAs områdesalgschef Simon Harenkamp synes, det er meget praktisk: Det er en af de største fordele ved vores konstruktionsmetode. Kunden kan udvide eller indskrænke antallet af moduler efter behov. Det er f.eks. slet ikke noget problem at tilføje en ekstra etage. Det gør det muligt for os at reagere meget præcist på kundens behov og med kort varsel.


 

Masser af komfort i to etager

Rumløsningen har med sine to etager i alt 288 m² bestående af fuldt udstyrede kontorer, mødelokaler og opholdsrum. Der er også et tekøkken med opvaskemaskine. Det nødvendige møblement kan lejes direkte hos ELA: Vinkelskriveborde med mobile sokler, hængemappesystemer og arkivskabe på hjul. Indvendige gange, LED-belysning og klimaanlæg i alle rum skaber et godt arbejdsmiljø.

Lyse og rummelige kontormoduler udgør et produktivt arbejdsmiljø.
Lyse og rummelige kontormoduler udgør et produktivt arbejdsmiljø.
Man kan arbejde uforstyrret i de fuldt møblerede kontormoduler.
Man kan arbejde uforstyrret i de fuldt møblerede kontormoduler.

Skal bruges i to år

Indtil den nye station står færdig efter cirka to år, er kontrolcentret og rejsebureauet Berndt at finde i rumløsningen. For Georg Pehrs fra Bentheimer Eisenbahn er det slet ikke noget problem: De nuværende medarbejdere på stedet føler sig godt tilpas, fordi kontormodulerne er indrettet og opstillet efter deres behov. Indtil stationsbygningen er færdig, og de kan flytte tilbage, bliver de gerne i rumløsningen.


 

Har du brug for mere plads? Så  forespørg på en modulær rumløsning  nu, eller tag en snak med vores konsulent  i dit område!

Hotline
Specialist consultant on site