ELA Container holder svømmehallen kørende

Midlertidigt anneks til en svømmehal
ELAs midlertidige anneks holder svømmehallen kørende, mens renoveringen står på.
Details
Afdeling

Aalst (Belgien)

Den ansvarlige ELA-afdeling

ELA Container Belgium BVBA, Temse

Modultype og -antal

53 ELA premium-moduler

Gulvareal

900 m²

Anvendelse

Midlertidige omklædningsrum, sanitetsområder og reception

Farve/gulv

Ydervægge: Kiselgrå, RAL 7032

Indvendige vægge og loft: Hvid

Gulv: PVC, lysegrå

Ekstraudstyr

Kraftigt specialklimaanlæg med kontinuerlig ventilation, gennemgående gulvbelægning, LED-belysning, røgalarmer, konstant vandforsyning, dobbelt glasdør, lettilgængelige toiletter. Skillevægge og båse leveret af kunden.

Købt eller lejet

Lejet

Brugsvarighed

2 år

Gallery

Svømmehallen i den belgiske by Aalst er et populært udflugtsmål for både familier, skoler og foreninger. Derfor var kommunen heller ikke meget for at lukke svømmehallen på grund af presserende renoveringsarbejde. I stedet tog de kontakt til ELA Containers belgiske afdeling. 

 

”Kunden ønskede et anneks af moduler til svømmehallen for at kunne holde den åben under renoveringen,” forklarer Eddy Bogaerts, der er afdelingschef i ELAs afdeling i Belgien. ”Vi tog imod opgaven med åbne arme og udviklede sammen med kunden en rumløsning, der opfyldte de strenge krav til en svømmehal.”

Med et areal på næsten 600 kvadratmeter er omklædningsrummet en del af ELAs midlertidige anneks til den belgiske svømmehal.
Det 600 kvadratmeter store omklædningsrum er en del af ELAs anneks til den belgiske svømmehal.

Konkret handlede det om at flytte omklædningsrum, sanitetsrum og receptionen ind i ELAs moduler.  ”Det var ikke nogen nem opgave, men vi det lykkedes os at løse udfordringerne med ventilation, gulvbelægning og varmtvandsforsyning,” siger Eddy Bogaerts. I stedet for traditionelle gulvpaneler byggede ELA et gennemgående gulv af en række store komponenter.  ”På den måde er der ingen potentielt farlige kanter på gulvet i barfodsområdet,” understreger afdelingschefen. Den midlertidige rumløsning blev hurtigt tilkoblet svømmehallens varmtvandssystem for at sikre en konstant forsyning af varmt vand til bruserne.

 

”Jeg er sikker på, at mange familier, skoler og foreninger er glade for, at de fortsat kan bruge svømmehallen i renoveringsperioden,” siger Eddy Bogaerts. ”Kun via et tæt samarbejde med kunden var vi i stand til at gennemføre det enorme projekt med så stor succes.”

 

Har du brug for mere plads? Så kan du  bestille en rumløsning  nu eller tage en snak  med vores konsulent i dit område!

 

 

Hotline
Specialist consultant on site