Banker og pengeinstitutter

Rumløsninger til banker og pengeinstitutter

Skrankeområde

Indbydende receptionsområde til mobilt bankmodul

Det imponerende skrankeområde i ELAs rumløsninger til banker og pengeinstitutter er åbent og indbydende takket være de lyse farver og de store vinduer. Man kan også kombinere  flere af ELAs modulløsninger og dermed skabe et større skrankeområde.

More details
Forhal indrettet med hæveautomater

Rumløsning indrettet med hæveautomater og bankboks

Med en separat forhal til hæveautomater, print af kontoudtog og bankboks udgør ELAs rumløsninger til banker og pengeinstitutter til et sikkert sted, separat fra hovedmodulerne bankens mobile rumløsning.

More details
Sanitetsmoduler fra ELA

Det perfekte supplement til et bankmodul

ELAs sanitetsmoduler er det perfekte supplement til både midlertidig og permanent indkvartering, både som kunde- og personaletoiletter. De er rene, hygiejniske og kræver ikke megen vedligeholdelse – helt på højde med badeværelser eller sanitetsrum i permanente bygninger.

More details
Mødelokale

Modul til fællesprojekter

I banker og pengeinstitutter forekommer møder og videokonferencer med flere deltagere hele tiden. ELA Container har den perfekte rumløsning klar – rummelig, imponerende og fuldt udstyret.

More details
Kontormoduler til banker

ELA kontormoduler har et behageligt arbejdsmiljø

Et godt indeklima, masser af lys og moderne udstyr gør ELAs kontormoduler enormt anvendelige – kan enten lejes eller købes. Midlertidige, mobile kontormoduler er den perfekte løsning, så bankens daglige drift  kan fortsætte under en renovering.

More details
Rumløsninger til erhvervslivet

Kunderådgivning i mobilt bankmodul

Mødelokalerne i en bank har stor betydning for kundernes førstehåndsindtryk af ordentlighed og tillid - og det kan være afgørende for bankforretningen. ELA Container vægter derfor en indbydende atmosfære i mødelokalerne i vores mobile bankmoduler højt.

More details
Personalerum

ELA bankmodul med pauserum

Når ELA Container sammensætter rumsystemer til banker og pengeinstitutter, kan der også indrettes et opholdsrum til personalet. Opholdsrummet kan udstyres med tekøkken og siddepladser og udgør et populært samlingssted for personalet.

More details
Hotline
Specialist consultant on site